Pozvánka na premiéru hry "Zasedání zastupitelstva" do divadla Radnice

30.11.2017 17:31

Nezvu vás na možná první online přenos ze zasedání zastupitelstva, který je slibován ve Zpravodaji č. 11/2017. Zvu vás přímo na divadelní představení do hlediště divadla jménem Radnice. Z vlastní zkušenosti jistě víte, že je rozdíl něco sledovat v televizi nebo v počítači a něčeho se osobně zúčastnit. Moje pozvání je na premiéru do prvních řad, kde vše dobře uvidíte i uslyšíte. Navíc, vstup je zdarma, kde jinde byste to dostali :).

Prosincové zasedání zastupitelstva již tradičně patří k těm nejzajímavějším. Kromě projednávání rozpočtu a dotací města nejrůznějším spolkům a organizacím na rok 2018 se bude schvalovat i obecně závazná vyhláška o konceptu hazardu ve městě. Určitě jste si již přečetli, že nám hazard ve městě zůstane pěkně zachován a že možná dokonce dojde na katastru města i k jeho rozšíření. Projednávat se bude též vyhláška o zákazu konzumace alkoholických nápojů na vybraných veřejných prostranství. Zajímavých věcí tam bude ale víc, najdete je v programu zastupitelstva, který je včetně podkladů k jednání umístěn na webu města.

Hlavní roli hraje Pepa Š., v dalších rolích uvidíte Hanku Ch., Juru V., Luďka S., Kamilu Š. a další známé tváře Radnice.

Přijďte na premiéru 4. 12. 2017 od 17 hod, repríza se již hrát nebude.

(LiPro)