Úspěšně jsme se zaregistrovali k volbám do Zastupitelstva města Modřice, které se konají 23. a 24. září 2022

05.08.2022 19:35

Děkujeme všem občanům, kteří připojili svůj podpis na petiční archy a umožnili nám tak zúčastnit se letošních voleb do Zastupitelstva města Modřice, kde kandidujeme pod názvem "NEZÁVISLÍ za čisté a klidné Modřice". Vzhledem k tomu, že jsme v Modřicích JEDINÝM sdružením NEZÁVISLÝCH kandidátů, museli jsme splnit zákonnou povinnost a ke kandidátní listině přiložit minimálně 369 podpisů modřických občanů. Nám se jich podařilo získat ale neuvěřitelných 444!

 

Zakládáme si na tom, že nejsme spojeni s žádnou politickou stranou ani hnutím, proto můžeme hájit pouze MODŘICKÉ ZÁJMY! Tato nezávislost je ale vykoupena tím, že musíme před každými volbami do zastupitelstva sehnat stanovený počet podpisů občanů. Nám se to podařilo již počtvrté. Za to patří všem ochotným občanům ještě jednou velký dík!

 

Toto je ale pouze první krok - zúčastníme se voleb s dalšími pěti subjekty - politickými stranami a hnutími. S nimi budeme soutěžit o přízeň voličů. Ti u voleb rozhodnou, kdo bude řídit naše město další 4 roky.

(LiPro)